Om Hof Dance Band

Det 10 m/k store Hof Dance Band er inspireret af den øgede interesse for dans og dansemusik i kølvandet på  TV 2’s populære ”Vild med dans”-udsendelser.

Hof Dance Band har orkesterlederen og trompetisten og sangeren Flemming Nordenhof, Herning, som leder i samarbejde med pianisten Poul Lützhøft, Lind.

Repertoiret er latin, swing, tango, rock, disco, Glenn Miller-musik og 60’er musik i både kendte og nye opsætninger. Med andre ord populære evergreens, latinamerikansk og swingmusik, som inspirerer publikum til at kaste sig ud på dansegulvet i alle former for dans. Et repertoire, der også egner sig fortrinligt til koncertunderholdning.

Hof Dance Band er bygget op med en klassisk besætning: Tre saxofoner, to trompeter, to trombones, sang, klaver, bas og trommer.

 

Personerne bag Hof Dance Band

Trompetisten og sangeren Flemming Nordenhof, som i 1997 blev hædret med Ringkjøbing Amts musikpris, har siden 1973 ledet Ringkøbing / Hof Big Band. Han er også leder af jazzorkestrene Hof Band og West 58th Street Stompers samt medlem af  Blåbærrene og King George Dixieland Stompers. Desuden leder han det klassiske ensemble Ringkøbing Brass Quintet og optræder hyppigt som trompetsolist.

Pianisten Poul Lützhøft har i mange år været aktiv i det midtjyske musikliv, hvor han har været initiativtager til og ankermand i forskellige mindre ensembler. Sideløbende hermed er han flittigt benyttet som hyggepianist.

Indhent pristilbud

Udskriv E-mail